BAGELS & BEANS AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam De Clercqstraat. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 17:35 Nooit geleverd
26 mei 2024 om 14:32 Helaas minder goede ervaring dit keer. Geen slagroom bij de ice coffee waar ik wel extra voor betaald heb, geen cheesecake maar een appeltaart gekregen..de extra truffelmayonaise bij bagel carpaccio was erg overdadig en zat door de hele doos. Jammer
24 mei 2024 om 17:18 Het is jammer, de kwaliteit wordt minder, geen verse bagel. Minder opties en het wordt steeds duurder. De hoge bezorgkosten, transactiekosten, service kosten die er nog bovenop komen zijn een belachelijk. Het is de laatste keer dat ik hier beste
25 mrt 2024 om 17:21 Beste Bagels & Beans, hebben jullie een nieuwe, ongekwalificeerde werknemer? De kwaliteit van uw vestiging is verlaagd. De bagels smaken niet zo goed als vroeger. Het brood is minder vers. M'n beker met koffie was niet helemaal vol gevuld. Droevig.
7 mrt 2024 om 14:10 Het maken van de bestelling en de bezorging duurde beide erg lang.
5 mrt 2024 om 11:45 Geweldig en lekker verse bagel, bezorger was super snel en heel erg vriendelijk. Zal zeker nog eens bestellen.
19 feb 2024 om 19:06 Foutje in de bestelling maar werd netjes opgebeld!
24 nov 2023 om 15:40 Bagels lekker en vers, goed belegd en ze hebben goed mijn opmerking van geen uitjes gelezen en dit netjes ook eruit gelaten..superblij mee!
6 aug 2023 om 15:15 Heerlijke bagels, maar belachelijk lange leveringstijd
27 jul 2023 om 11:37 It was yummy, however, by the time my order arrived it was soggy, and the bag broke, all my food fell off bc nothing was packaged securely, i wish they would change their packaging to be more delivery friendly. I will visit the location but wont orde
25 jun 2023 om 13:11 Good that they read the comments! No cheese was no cheese. Thanks!
20 mrt 2023 om 13:26 cream cheese bagel didn't hold up super well. cream cheese was melted and the bagel was cold. still tasted good. the other items were great!