BAGELS & BEANS AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT

BAGELS & BEANS AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam De Clercqstraat. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2022 om 21:06 Bezorgtijd is niet reël, warm eten bezorgen vanuit hier ook niet
12 apr 2022 om 13:04 Eten was niet te vreten. Brood was te hard en had geen smaak. Nooit meer!!!
10 mrt 2022 om 14:37 Was prima.
31 jan 2022 om 13:50 Niet alle ingrediënten zaten op de bagel en het duurde 1,5u voordat de bagel werd bezorgd.
15 jan 2022 om 14:53 [Special bagels] Eiersalade € 6,15 bevatten meer sla dan ei....dus zo jammer
14 dec 2021 om 15:34 Bagel was doordrenkt door de olijfolie/tapenade onderste deel vd bagel was net een spons
9 dec 2021 om 13:56 Extra bagel vergeten bij mijn bestelling
14 nov 2021 om 17:11 Er zat vlees op m’n vegetarische bagel, daar kwam ik helaas te laat achter en vond ik wel erg matig als vegetariër.
28 okt 2021 om 15:00 The cream cheese was missing on my bagel with cream cheese and avocado . Wasn’t the first time ingredients were missing on my order. But this one was quite an important ingredient to be missing
18 okt 2021 om 3:20 We zij netjes gebeld omdat ze geen sesam bagel hadden. De bagels waren helemaal doordrenkt door de olie. Alsof de laatste beetje tapenade met olie en al er in was gegoten. Het zag er slordig uit! Bezorgers waren super snel!
23 sep 2021 om 15:24 Het duurde iets langer dan aangegeven. Geeft op zich niet, maar ik geloof dat de bezorger wel best lang moest wachten. Ik miste bij mijn bestelling Tuna Melt een aantal ingrediënten. Hopelijk volgende keer beter.
8 sep 2021 om 18:17 De bagel met zalm was lekker alleen de sla had aan alle gesneden kantjes een bruin randje. Dus geen verse sla jammergenoeg..