BAGELS & BEANS AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam De Clercqstraat. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 19:06 Foutje in de bestelling maar werd netjes opgebeld!
24 nov 2023 om 15:40 Bagels lekker en vers, goed belegd en ze hebben goed mijn opmerking van geen uitjes gelezen en dit netjes ook eruit gelaten..superblij mee!
6 aug 2023 om 15:15 Heerlijke bagels, maar belachelijk lange leveringstijd
27 jul 2023 om 11:37 It was yummy, however, by the time my order arrived it was soggy, and the bag broke, all my food fell off bc nothing was packaged securely, i wish they would change their packaging to be more delivery friendly. I will visit the location but wont orde
25 jun 2023 om 13:11 Good that they read the comments! No cheese was no cheese. Thanks!
20 mrt 2023 om 13:26 cream cheese bagel didn't hold up super well. cream cheese was melted and the bagel was cold. still tasted good. the other items were great!
24 feb 2023 om 18:20 Ik had sap met een royal jelly shot zonder royal jelly shot en de avocado die ik extra had gekocht voor op mijn bagel zat er ook niet bij...
24 feb 2023 om 16:12 Een BLT met avocado en pijnboompittenmix besteld. Geen avocado en pijnboompittenmix. Jammer!
21 jan 2023 om 16:03 Eten was prima. Er mocht wel wat meer tonijn en ui bij mijn bagel.
31 aug 2022 om 15:22 Te laat
10 aug 2022 om 14:10 Great service, great bagels!
3 mei 2022 om 21:06 Bezorgtijd is niet reël, warm eten bezorgen vanuit hier ook niet